Szakkereskedő Szécsény
 • Hörmann tisztító és ápoló szett
  Hörmann tisztító és ápoló szett
  Kapuk és ajtók gyors, egyszerű és szakszerű tisztítása

Aktuális

Indulhat a tavaszi nagytakarítás...!

hormann-sonax-szivacs-white800.jpg

Indulhat a tavaszi nagytakarítás!
Koszos a garázskapu? Megkopott az ajtó? A Hörmann speciális tisztító és ápoló csomag segítségével újjá varázsolhatja ajtóit és garázskapuját.
A Sonax termékei segítenek, hogy otthonában minden ajtó újra csillogó, tiszta és makulátlan legyen.
Hogyan tisztíthatod garázskapudat, ajtódat? >>>tovább

A Hörmann szekcionált kapuk legfontosabb termékelőnyei:

 1. Minőség és megbízhatóság: A Hörmann márkanév egyet jelent a valódi minőséggel, több mint 20 millió értékesített kapuval és meghajtással Európa egyik legsikeresebb gyártója. A termékeket a legújabb műszaki megoldásokkal gyártják és folyamatosan fejlesztik.

 2. Fenntarthatóság: A cég az összes lakossági garázskapuját alapkivitelben CO2-semlegesen kínálja, és a gyártási folyamatokat megújuló energiával látják el. Emellett törekednek a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és az intelligens környezetvédelemre.

 3. Garancia: A Hörmann 10 éves jótállást biztosít minden szekcionált kapura és 5 évet a meghajtásokra. Ez a hosszan tartó teszteléseken alapuló bevált sorozatgyártású termékek minőségére való odafigyelés eredménye.

 4. Biztonság: A kapuk megfelelnek az EN 13241 Európai Szabvány magas szintű biztonsági követelményeinek. Emellett bizonyos modellek tanúsított RC2 biztonsági kialakítással is rendelkeznek, amely extra védelmet nyújt az illetéktelen behatolással szemben.

 5. Kényelem és kezelhetőség: A kapuk függőlegesen nyílnak, helytakarékosak, és lehetővé teszik a nagyobb áthajtószélességet. Intelligens meghajtásokkal egyszerűen, akár okostelefonról is irányíthatók, amelyek az alapkivitelhez tartozó leállító automatika mellett biztonságos használatot tesznek lehetővé.

ajanlatkeres160sarga.jpg

Mik a legfontosabb szempontok a garázskapu választásnál?

A "Minőség és megbízhatóság" kulcsfontosságú szempont a garázskapu vásárlásnál.

Minőség: A minőség a legfontosabb szempont, amikor garázskaput választunk, mivel a kapu tartósságát és működését befolyásolja. A Hörmann termékek általában a következő módon biztosítják a minőséget:

 1. Minőségi anyagok: A Hörmann termékek gyártásához magas minőségű alapanyagokat használnak. Például erős acél vagy alumínium anyagokat, amelyek ellenállnak a rozsdának és a sérüléseknek.
 2. Szakszerű gyártás: A Hörmann korszerű gyártási folyamatokat alkalmaz, amelyek biztosítják a termék megfelelő minőségét és tartósságát.
 3. Minőségellenőrzés: A Hörmann szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz a gyártás során, hogy biztosítsák a termékek hibamentes működését.
 4. Teljesítmény és megbízhatóság: A Hörmann termékek hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak, minimális problémák valószínűségével.

Megbízhatóság: A megbízhatóság az olyan tényezőkre vonatkozik, mint a termék működése, az időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodás és a hosszú távú teljesítmény. A Hörmann termékek megbízhatósága a következőképpen jelentkezik:

 1. Hosszabb garancia: A Hörmann hosszabb garanciát nyújt számos termékére a piacon megszokottnál, mivel biztos abban, hogy a termékek megbízhatóan működnek.
 2. Időjárási ellenállóság: A Hörmann termékek ellenállnak az időjárási viszonyoknak, például esőnek, hónak vagy erős szélnek, és hosszú távon is jó állapotban maradnak.
 3. Tartósság: A Hörmann termékek hosszabb élettartamot kínálnak, mivel a minőségi anyagok és a szakszerű gyártás lehetővé teszi, hogy hosszú távú megbízhatóságot biztosítsanak.
 4. Kevesebb javítás: A Hörmann termékek ritkábban igényelnek javítást, így hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek.
 5. Előre tervezett karbantartás: A Hörmann termékekhez elérhetők olyan karbantartási útmutatók és szervizszolgáltatások, amelyek segítenek megőrizni a kapu megbízhatóságát. Az alkatrészellátás hosszú távon biztosított.

Összességében a minőség és megbízhatóság szempontjából a márkatermék választása előnyösebb lehet garázskapu vásárlásnál. Az ilyen termékek hosszú távú megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak, ami fontos az otthon biztonságához és kényelméhez.

ajanlatkeres160sarga.jpg

Garázskapu személybejáró ajtóval kedvező áron! Kérjen ajánlatot!

szemelybejaro.jpg

ajanlatkeres160sarga.jpg

Tisztító és ápoló szett Hörmann garázskapukhoz, ajtókhoz

Címkék: garázskapu

BAU2023 - Építőipari Kiállítás München - Inspiráló innovációk

Idén ismét számos új termékújdonságot és fejlesztést hozunk piacra. Tudjon meg többet már most, és inspirálódjon a kapuk, ajtók, tokok, meghajtások, beléptető- és tárolórendszerek területén megjelenő újdonságainkból.

ÚJDONSÁGOK MEGTEKINTÉSE MOST >>>angol

Újdonság prospektus>>>PDF angol

________________________

ÚJDONSÁGOK MEGTEKINTÉSE MOST >>>német

Újdonság prospektus>>>PDF német

bau2023jpg.jpg

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg

• a kedvezményezett neve: ZeemPlusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

• a projekt címe: „ZeemPlusz Kft technológiai korszerűsítése Szécsényben”

• a szerződött támogatás összege:  8.864.730,- Ft

• a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %

• a projekt tartalmának bemutatása:

A ZeemPlusz Kft. 2021. decemberében 8,86 millió forint európai uniós támogatást nyert Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megjelent, „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiíráson. A 12,664 millió forint összköltségvetésű, Szécsényben megvalósuló beruházás 1 db új homokvillás targonca, 1 db ollós szerkezetű önjáró elektromos személyemelő beszerzésére irányult. A projekt költségvetése tartalmazta a kötelező nyilvánosság biztosítás, valamint bérköltség támogatást is. 

A szécsényi székhelyű ZeemPlusz Kft. 2009-ben alakult. Az építőipari kivitelezés, elsősorban a következő területeken dolgozunk az elmúlt évek során:

-Garázskapuk forgalmazása, beépítése és javítása.

-Kapunyitók forgalmazása, beépítése és javítás.

-Ipari kapuk forgalmazása, beépítése és javítása.

-Árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazása, beépítése és javítása. 

Cégünket minőségi munkavégzés jellemzi. Az építőipari kivitelezésen belül legnagyobb súllyal a nyílászárók kereskedelme és beépítése foglal helyet. Megrendeléseink döntő többségét kaputechnikai berendezések teszik ki. Napjainkra jellemző rohanó életvitel, sokak számára szinte elengedhetetlenné teszi fejlett kaputechnikai berendezések használatát, így jelentős fejlődési lehetőséget látunk az ilyen termékek forgalmazásában és telepítésében. A ZeemPlusz Kft. már sok éve foglalkozik a Hörmann termékek forgalmazásával, beépítésével. Szolgáltatás kínálatunknak köszönhetően egyre több cégnek biztosíthatunk minőségi nyílászárókat. 

Építőipari tevékenységünk technológiai hátterének megújítását, kibővítését határoztuk el egy projekt megvalósításával. 

A projektünk technológia fejlesztésre irányult, melyen belül 1 db homlokvillás targonca és 1 db ollós szerkezetű önjáró elektromos személyemelő beszerzése valósult meg. A gépek, berendezések hozzájárulnak vállalkozásunk üzembiztos működéséhez, létszám megtartási kötelezettségünk teljesítéséhez, eredményeink javulásához. A projektünk tartalmazza 1 munkatársunk bérköltség-, illetve a kötelező nyilvánosság biztosítás elszámolását is.

Az új eszközök megkönnyítik és lehetővé teszi a nehéz kézi anyagmozgatást, hatékonyabbá teszik a napi munkavégzésünket. 

A korszerűsítés az új eszközök beszerzése hozzájárul a munka színvonalának emeléséhez, hatékonyabb gazdaságosabb működéshez, szolgáltatásaink minőségi fejlesztéséhez. A fejlesztéssel munkavállalóink munkakörülményeit jelentősen tudtuk javítani. 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. 

• a projekt befejezési dátuma : 2022. május 9.

• projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04182

 szechenyi2020program-800x4451.jpg

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó tervező >>>itt

konfigaratorbanner600x150.jpg

Tervezze meg az Önnek tetsző Hörmann terméket és a tervet csattolja az árajánlatkéréshez!

fbpost1200x628konfigurator1.jpg

A tervezett kapu vagy ajtó a helyszínen készített fotóba illeszthető, így előre megtekintheti a várható végeredményt! >>>Konfigurátor

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.