Szeretne némi szakmai segítséget kapni termékeinkkel kapcsolatban? Nem tudja, hogy pontosan melyik megoldás lenne a legjobb? Biztosra szeretne menni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért éppen a ZeemPlusz?

-          Mert a Hörmann garázskapuk a legjobb minőséget képviselik.

-          Sok évnyi tapasztalattal rendelkezünk.

-          A kapcsolat felvételt követő néhány napon belülkézhez kaphatja a személyre szabott ajánlatát.

-          Kivételesen hosszú garanciát biztosítunk.

-          A termékeink alkatrészellátása kiváló, így probléma esetén sem kell heteket, hónapokat várnia.

-          Rengeteg referenciával rendelkezünk.

-          A Hörmann saját fejlesztéseinek köszönhetően igazán jó felhasználói élmény.

-          A Hörmann európai szinten is elismert gyártó.

-          Számos termékünk az üzletünkben is megtekinthető.

Hogyan lehet Önnek is Hörmann garázskapuja?

  1. Lépés: tekintse meg kínálatunkat. Minden termékcsoportban több típussal találkozhat, melyek mind különböző tulajdonsággal bírnak. Ezek között Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.
  2. Lépés: kérjen árajánlatot. Kollégáink igyekeznek minél gyorsabban elkészíteni a személyre szabott ajánlatát.
  3. Lépés: az egyeztetések során elkészült az Ön ajánlata. Amennyiben ezzel elégedett, jöhet a megrendelés. Mi a maximális elégedettség érdekében az együttműködés során mindenről személyesen egyeztetünk. A nálunk kapható összes termék elég nagy beruházást jelent ahhoz, hogy ne egy gombnyomással akarjuk értékesíteni.
  4. Lépés: az utolsó lépés a kivitelezés. Mostanra teljesen összeállt a terv, mely tökéletesen illeszkedik az Ön otthonához, így nincs más hátra, elkezdődhet a kiválasztott termék beépítése.
  5. Lépés: amennyiben a beszerelés után valamilyen állításra, módosításra van szükség kollégáink elvégzik, hogy Ön a tökéletes végeredmény mellett élhessen vagy dolgozhasson.

Ön is szeretne egy kiváló minőségű garázskaput, kültéri vagy beltéri ajtót esetleg új rakodástechnikai megoldást keres? Szeretné, ha a kiválasztott termék sok éven keresztül biztosan működne? Olyan céget keres, aki probléma esetén sem fordít hátat, mert segít az alkatrészek beszerzésében és a szervizelésben?  Akkor reméljük, hogy megtisztel minket a bizalmával és ránk bízza a tervezést és a kivitelezést.

Sok éves fennállásunk óta minden nap azon dolgozunk, hogy a Hörmann jó minőségéhez méltón a szolgáltatásainkból is a legtöbbet hozhassuk ki. A lehető leggyorsabban reagálunk az ajánlat kérésekre, a megbízás méretétől függően rövid határidővel kivitelezünk és a garanciális kérésekre is mindig odafigyelünk.

 

Kapcsolat

ZeemPlusz Kft.

3170 Szécsény, Vihar Béla u. 16.

Szigeti Zoltán 20-408-8977

zeemplusz@gmail.com