Szakkereskedő Szécsény

Rólunk

Minőségi garázskaput, bejárati ajtót, ipari kaput keres?

Akkor jó helyen jár! Miért pont a Hörmann és miért pont a ZeemPlusz Kft.?

A Hörmann kapuk már sok éve a legjobb minőséget képviselik. Ezt nem csak mi állítjuk, hanem a több ezer megrendelőnk a magánszemélyektől egészen a multinacionális vállalatokig. Rengeteg család otthonát tettük már biztonságosabbá és számos vállalkozást szereltünk már fel nyílászárókkal, így jól tudjuk, hogy miről beszélünk! Mivel a Hörmann már sok éve a piacon van, és számos területet lefed, így volt ideje és lehetősége a legjobbat kihozni a termékeiből.

Sok vállalkozás csak bejárati ajtókkal, csak garázskapukkal vagy csak rakodástechnikával foglalkozik. Mi szeretnénk lefedni egy komplett területet, hogy annak megismerésével kihozhassunk belőle mindent.

Jó ár és jó minőség?

Ahogyan a mondás is tartja olcsó húsnak híg a leve. Azonban sok márkával ellenétben mi a marketinget nem az ügyfelekkel szeretnénk megfizettetni! Bár nem mi vagyunk a legolcsóbb cég a piacon, de az biztos, hogy minőségben az élvonalban vagyunk. Egy cipő, táska vagy csavarbehajtó esetén az ember megvásárolhatja a legolcsóbbat is csak, hogy legyen, azonban garázskapuk és nyílászárók terén nem szabad, hogy az ár legyen a legfőbb a döntésnél. Ha megvizsgálja más cégek kínálatát és minőségét Ön is biztos hamar belátja majd, hogy a Zeem-Plusz árai nagyon kecsegtetők.

Gyors ajánlat és munkavégzés

Munkatársaink arra törekszenek, hogy a legrövidebb időn belül adjanak árajánlatot és minél hamarabb el is készítsék a megrendelt kaput, ajtót. Miben is lehetünk pontosan a segítségedre?

Garázskapuk és mellékajtók

Szekcionált garázskapuk, Berry-billenőkapuk, RollMatic redőny garázskapu, oldalra futó szekcionált kapu, ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapu. Ahogyan Ön is láthatja sok féle Hörmann garázskapu közül választhat, melyek mind különböző tulajdonságokkal bírnak. Például a szekcionált kapuk modern megjelenésűek és helytakarékosak. A Berry-billenőkapuk nyitáskor kifelé billenek a síkból, majd a garázs födémje alá csúsznak. A különféle megoldások között Ön is biztosan megtalálja, amit keres.

Meghajtások

Egy meglévő kapu maghajtása is tönkre mehet vagy egyszerűen csak jobbra, modernebbre szeretnénk cserélni. Kínálatunkban több féle Hörmann garázskapu illetve udvari kapu meghajtással találkozhat. A Hörmann meghajtók extrém biztonságosak, stabil, zavarmentes hatótávolságú BiSecur titkosítási eljárással vannak felszerelve, így senki nem fogja tudni lemásolni a kapu rádiós jelét. De ez csak egy a számos praktikus és innovatív megoldás közül.

Bejárati ajtók

A biztonságos bejárati ajtó az a ház egyik legfontosabb része, hiszen segít védelmezni az otthonunkat. A Hörmann bejárati ajtók acélból és alumíniumból készültek, így nem csak masszívak, de ehhez képest könnyűek is. Ezekhez a kedvező árú ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés és a kiváló minőségű szigetelés.

Ajtók

Beltéri ajtók, acél többcélú ajtók és garázs-mellékajtók. A Hörmann beltéri ajtók minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek elvárhatók egy magas minőségű ajtótól. Nem csak magán, de ipari célokra is kiválóan megfelelnek. Biztonságosak, masszívak, jól szigetelik a hangot és a hőt.

Ipari kapuk

A Hörmann ipari kapuk európai szinten is a legteljesebb körben képesek kiszolgálni a cégek elvárásait. Ezen a téren is válogathat szekcionált, redőny, tűzgátló és gyorskapuk közül. Ezek mind olyan jövőbe mutató megoldások, melyek számos vállalkozás életét tehetik biztonságosabbá és kényelmesebbé. Erős és megbízható termékek a kemény ipari hétköznapokra tervezve.

Rakodástechnika

Válassza Ön is a Hörmann saját gyártású rámpakiegyenlítőit, előtétzsilipeit, melyek tökéletesen összehangolt rendszert alkotnak. Rámpakiegyenlítők, kaputömítések és előtétzsilipek széles választéka várja a vállalkozásokat. Szeretné tudni, hogy termékeink közül melyek a legmegfelelőbb Ön számára? Akkor vegye fel a kapcsolatot a szakembereinkkel.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.