Mi a Zeem-Plusznál már sok éve foglalkozunk Hörmann termékekkel. Ezen idő alatt a termékek sokat változtak, így a mi szolgáltatásainknak is ezekhez kellett igazodni. A kezdetekben lényegesen kevesebb megoldással dolgoztunk, de a Hörmann felismerte a vállalkozói igényeket és fejlesztésbe kezdett. Ezeknek a munkálatoknak az eredménye a mai szolgáltatás kínálatunk, melyeknek köszönhetően egyre több cégnek biztosíthatunk minőségi nyílászárókat.

Garázskapuk és mellékajtók

Egy szép garázskapu jelentősen hozzájárul minden ingatlan megjelenéséhez. Első pillantásra feltűnik, ha nem sikerült jól választani, azonban siker esetén harmóniát teremt. De a szépség mellett a praktikum is legalább annyira fontos, hiszen ez egy funkcionális termék. A garázskapuk és mellékajtók esetében nagyon fontos szempont még a biztonság, mint minden nyílászáró esetében, így itt is komoly szerepe van. A Hörmann garázskapuk mind a három fontos területen jól teljesítenek.  Billenő- vagy szekcionált kapu, acélból és fából, nálunk megtalálja ház stílusához és igényeihez illeszkedő garázskaput.

Meghajtás

Új meghatást keres a régi kapujához? Saját kézzel készítette el a kaput és szüksége van egy motorra, ami meghajtja? A Hörmann meghajtások innovatívak, az életét még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik. Megbízhatóan működnek minden időjárási viszony esetén, sem a fagy sem az ónos eső nem állhat az útjába. A Zeen-Plusz garázskapu-meghajtások választékában biztosan megtalálja az Ön elképzeléseihez és a kapu legoptimálisabb működéséhez passzoló modellt. Tekintse meg garázskapu és udvarikapu-meghajtásainkat.

Bejárati ajtó

Egy biztonságos bejárati ajtó minden ingatlanon nélkülözhetetlen! A Hörmann bejárati ajtók kiváló minőségű acél és alumínium alapanyagból készültek, így nagyon strapabírók és időtállók. A jó hőszigetelő képességüknek hála sokat segítenek az energia megtakarításban is. Azt gondoljuk, hogy manapság ennek nagyobb jelentősége van, mint valaha, hiszen soha nem használtunk ennyi energiát feleslegesen. A bejárati ajtók szerkezetét maga a Hörmann cég fejleszti és gyártja. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően az ajtóink a legújabb technológiai megoldásokkal vannak felszerelve.

Ajtók

A Hörmann acél ajtók strapabírók, időtállók és biztonságosak, így kiválóan helyt állnak ipari környezetben is. Beltéri ajtók, acél többcélú ajtók, garázs-mellékajtók széles választéka. Kattintson és ismerkedjen meg a termékeinkkel.

Ipari kapuk

Európában egyedülálló termékprogram, mellyel számos igénynek képesek vagyunk megfelelni. Ipari szekcionált kapuk, gyorskapuk, redőnykapuk és redőnyrácsok, ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk, tűzgátló tolókapuk. Az ipari kapuink esetében is vezető európai gyártóként a magas termék- és szolgáltatási minőség mellett köteleztük el magunkat. Hatékony hőszigetelés, érintkezés nélküli kapuellenőrzés, magasfokú karcállóság és számos hasznosmegoldás, melyek garantálják a legjobb felhasználói élményt.

Rakodástechnika

Gyors, hatékony és energiatakarékos megoldások a megbízható üzemi folyamatokhoz. A specializálódott gyáregységeinkben olyan építési elemeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek kitűnnek magas minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. Sima átmenetek, épületvédelem csillapítással rendelkező acélpufferek, intelligens részletek az optimális csatlakozáshoz. A jól megválasztott rakodástechnikai megoldások segítségével sokkal gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb lesz a munka.

Tokok

A nálunk kapható acél vagy nemesacél tokok egyedi igényeket is képesek teljesíteni. A Hörmann sok évtizede gyárt acéltokokat, így rengeteg tapasztalat gyűlt már össze ezen a téren is. A széles termékskála, a specializáltság valamint a legmodernebb gyártás teszi lehetővé, a kérések gyors és átfogó teljesítését. A további információkért tekintse meg termék prospektusunkat vagy vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

A sok éves fennállásunk óta minden egyes nap arra törekszünk, hogy a Hörmann világhíréhez igazodva a kiváló termékek mellé színvonalas szolgáltatásokat nyújtsunk.  Az ajánlatkérésekre a lehető legrövidebb időn belül reagálunk, a kivitelezésben is törekszünk a gyorsaságra és persze a jó minőségre. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot.